Eurobasket

Αντετοκούνμπο: «Το θέμα είναι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο με τη Σλοβενία»

Πάθος και ενέργεια από τα πρώτα λεπτά πρέπει να δείξει η Εθνική στο ματς με τη Σλοβενία, σύμφωνα με όσα είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά την ήττα από τη Γαλλία.

Την προσοχή του στο αυριανό παιχνίδι της Εθνικής με τη Σλοβενία έστρεψε αμέσως μετά την ήττα από τη Γαλλία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως το ελληνικό σύνολο πρέπει να μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι.

«Ό,τι έγινε έγινε. Το θέμα είναι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στο αυριανό παιχνίδι. Η Γαλλία ήταν πιο αθλητική από εμάς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με διάφορα σχήματα. Στην αρχή τους αφήσαμε να πάνε στα καλά σημεία τους. Αν τους ξαναπετύχουμε, δεν θα είναι το ίδιο παιχνίδι» είπε για το ματς με τους Γάλλους ο 25χρονος φόργουορντ, ενώ για το αυριανό ματς τόνισε:

«Δεν έπρεπε να αργήσουμε να αντιδράσουμε τόσο πολύ στον αγώνα με τη Σλοβενία. Για πάρα πολλή ώρα όλα τα παιδιά παίξαμε σε θέσεις που δεν συνηθίζουμε να παίζουμε. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να δείξουμε πάθος, ενέργεια και να μην περιμένουμε να αντιδράσουμε εμείς σε αυτούς, αλλά αυτοί σε εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x